Friday, August 21, 2009

Lirik lagu saje2 cnp..

Cahaya terang menembusi
Bagai sebuah kisah misteri
Kau mungkin asing
Kau mungkin
Pernah ku kenal sebelum ini

Resah gelisah dibuatnya
Bagai sebuah cereka cinta
Haru biru
Kelam jiwaku
Semakin kacau

Siang malam termimpi mimpi
Pagi petang tercari cari
Tiap saat ternanti nanti
Kau masih tiada disisi

Apakah ini satu mimpi
Terasa bagai sebuah delusi
Ilusi mata
Maian jiwaku
Semakin kacau

Haru biru
Kelam jiwaku
Semakin kacau

Monday, August 17, 2009

Tuesday, August 11, 2009

MUSC Drag Cyberjaya 9/8/09

Salam..

Last Sunday aku menyertai sekali lagi event anjuran MUSC untuk tgk kereta aku ni jauh kena tinggal ke x..hehe..Alhamdulillah xde la jauh sangat kena tinggal. Sebenarnye x jangka pon akan masuk sebab dlm benak ni rasa nak save duit n sebab xdek tayar semi slick..tetiba lepas bangun tido terpegi la ke workshop. Epit pomen aku tanye masok x?aku ckp la x masok xde tayar..die terus bagi 2biji tayar..nak xnak kena masok la camtu kan.. dpat merasa 2 round jer..1st round lawan wira kuning evo high cam..so aku melawan keta 2Liter..syok bile 1.8L berjaya meninggalkan 2L. 2nd round lak vs gsr MAB yg terkenal kuatnye..macam biasa la kalah tp 1st n 2nd gear side by side..kire ok la tu aku rasa..hehehe. Ape pun aku rasa puas menghabiskan rm150.00 mlm tu...sekurangnye aku x cite meletup2 keta hebat ke apa ke tp xde rekod atas trek...

len kali cuba lagi..practise n upgrade..sedikit video dari aku..


video



video

Thursday, August 6, 2009

Hari Fever...

Hari2 yg menyakitkan sepanjang minggu lalu...aku leh kena demam lak..huh x best langsung.bila dah kena demam,flu,batuk,badan lemau ape pun xleh wat.aku ingat kenan H1n1, tp Alhamdulillah xde virus infected kat body yg kurus kering ni. Yang best nye plak aku xder amik MC langsung sepanjang aku sakit tuh..aku pon pelik sebab klu x sakit nak je MC sampai buat2 sakit, tapi bila da sakit xmo la cuti apsal ah?maybe klu sakit x best kot MC ..nak bejalan ke mana je pun klu dah sakit..terlantar sakit je lah.Bulan ni memang musim demam, time aku pegi klinik ramai plak yg dtg check n berjumpa doctor..dekat 15org demam saje,ade gak yg kena kuarantin..so bila dah musim penyakit jaga2 lah kesihatan diri jgn sampai hilang nyawa sendiri or orang lain. Aku terdengar dlm radio tempatan seorang pemanggil yg kena kuarantin sebab suspect H1N1,ada hati lagi tu nak kuar tgk movie G.I Joe...ceh x pikir org keliling ke apa..mm ape2 lah dah besar pandai2 lar pikir kan..perot dah tahan ni..mau ke toilet..chow..